Større virksomhet

Har du egen administrasjons- og økonomiavdeling? Vi har komplette løsninger som gir deg full kontroll og oversikt over virksomheten.

Et brukervennlig system

SoftRig er en moderne plattform bygget på den nyeste teknologien. Systemet har et åpent API som gjør det lett å integrere andre systemer. Dette er til særlig god hjelp i behandling av bank, kassesystemer og fakturering, fordi det finnes et hav av ulike systemer i disse segmentene. Uni Economy digitaliserer og automatiserer en rekke prosesser. Når alt automatiseres og digitaliseres fører det til et mer løpende regnskap, noe som gjør arbeidsflyten bedre. Det betyr mer tid for deg og din bedrift til å fokusere på kjernevirksomheten i selskapet.

Bankintegrasjonen i Uni Economy er bygget rett inn i hjertet av økonomisystemet. Uni Economy tilbyr automatisk bankavstemming for hurtig avstemming av bank. Gjennom bankmodulen tilbyr vi integrasjon mot de fleste norske banker og en bankavtale via Uni Economy gjør at du vil kunne se alle banktransaksjoner og godkjenne betalinger i systemet. Det er ikke lenger behov for nettbank for utbetalinger.

Fleksibelt og oppdatert

Stadig nye endringer tilsier også at systemet du bruker må være fleksibelt nok til å kunne håndtere såpass stor variasjon og i tillegg klare å levere korrekt data og informasjon. Da er det godt å ha et oppdatert og moderne økonomisystem som kan holde styr på alt av endringer, lover og forskrifter innen for eksempel økonomi og regnskap og personal- og lønnsystemer, slik at du kan bruke tiden din på andre viktige oppgaver.

Har dere egen administrasjons- og økonomiavdeling?

Mange større virksomheter har ofte behov for løsninger som er tilpasset deres egne behov for å oppnå økt kvalitet og effektivitet. Kontakt oss og hør hvilke muligheter vi kan gi nettopp din bedrift.

Verdens beste kundereise

Bli med på verdens beste kundereise sammen med Uni Micro.

Integrasjonspartnere

Uni Economy er sømløst integrert mot en rekke systemer.

Vil du komme i gang med Uni Economy?

Skriv til oss via vårt kontaktskjema under eller ring oss på 56 59 91 00.