Regnskap

Effektiv bilagsføring i skyen, med egen bankmodul og klientoverbygg. Fakturamottaket kan tolke, kontere, tildele og bokføre - automatisk. Full oversikt over økonomien direkte fra startbildet.
 

Se det viktigste først

Få oversikt over nøkkeltallene raskt og enkelt. Du velger selv hvilken informasjon du ønsker å vise på dashbordet. Tilpass skjermen slik du ønsker med den informasjonen du trenger. 

Flyt

Få fakturaene dine rett i innboksen din. La systemet tolke, tildele og kontere fakturaen. Basert på maskinlæring håndterer systemet forslag på kontering av kostnaden slik at det blir enklere for deg. Dermed er du sikret en rask og god håndtering av dine regninger. Manuelt eller automatisk. Valget er ditt.

 

Skapt for byråer

Med eget klientoverbygg som samler nøkkelinformasjon for alle klientene dine har det aldri vært mer oversiktlig å få rask status på selskaper. Bytt mellom klienter og gå direkte til samme bilde funksjon/bilde som du byttet fra.

 

Bla deg helt ned. Uten å gå deg vill

Ta tak i en sum. Se på detaljene. Helt ned på detaljnivå. For å lese regnskapsdata kan det hentes ut ferdige regnskapsrapporter eller velge en aktiv resultat- og balanserapport med «Drilldown» helt ned til originalbilag. Det er også mulig å filtrere på for eksempel prosjekt og avdeling. MVA-meldingen har samme Drilldown-mulighet slik at systemet raskt kan vise grunnlaget for MVA-beregningen.


 

Fleksibelt lisensystem og egen markedsplass

Utvid antall lisenser etter behov. Legg til funksjoner eller moduler når du trenger de. Alt er tilgjengelig i markedsplassen.

 

Bankavstemming på den enkle måten

Bankavstemming har aldri vært enklere. Hent kontoutskriften fra banken og la systemet matche postene i regnskapet ditt og avstemme det med bare et tastetrykk. Dersom det finnes poster som ikke ligger i regnskapet kan du enkelt bokføre disse basert på forslag som kommer opp.

 

Autobank

Nå er det slutt på å sende manuelle filer til banken. Overfør utbetalinger til kreditorer og ansatte via egen bankintegrasjon. Få live oppdatering av banksaldo når du avstemmer og registrer innbetalinger fra kundene dine automatisk.

 

Eiendeler - slik de skal håndteres

Få full oversikt og kontroll på dine eiendeler. Systemet kan automatisk avskrive eiendelene dine periodisk slik at du kan jobbe med andre viktige ting.

 

Egen mobilapp

Alle daglige gjøremål som du kan gjøre på farten kan også utføres på Uni Economy's egen mobilapp. Registrer timer, godkjenn faktura, opprett ordre/faktura og ta bilde av kvitteringer som havner i fakturamottaket. All automatikk du finner på webversjonen er også implementert i appen. Noe som betyr at fakturatolk, bankintegrasjon, utsendelse og smartbokføring alltid ligger klar for en ny oppgave.

Du finner appen i AppStore og Google Play.