Hemmeligheten ligger i flyten

Uni Economy er vårt fullskala regnskapsprogram som er bygget etter nyeste teknologi. Det er en skybasert kraftpakke av et økonomisystem - et fleksibelt modulbasert system med Norges råeste API. Systemet åpner for høy grad av automatisering av en rekke prosesser og rutiner.

Hvorfor velge Uni Economy?

Sømløst samarbeid

Uni Economy støtter dialog via chat eller meldinger helt ned på bilags- og ordrenivå. Bruk denne muligheten for å kommunisere raskt, sikkert og enkelt med dine kollegaer eller rådgivere. 

Åpen og integrasjonsvillig

Uni Economy har Norges råeste API. Vårt åpne API gjør Uni Economy tilgjengelig for utvidelser, spesialtilpasning og integrasjon til dine favorittsystemer.

Automatiserte prosesser

Systemet åpner for automatisering av jobber i alt fra fakturamottak med fakturatolk, auto-tildeling og konteringsforslag, til automatisk oppretting av kunde, leverandør og ansatt. Sett opp repeterende fakturering og la systemet generere og sende ut faktura etter ønsket intervall. Uni Economy har også automatikk for inn- og utbetalinger og bankavstemming.

Logisk og brukervennlig

Logg deg på Uni Economy på web eller via mobilapp. Enklere rapporter, oversikter og registreringer er bygget med tanke på at en sluttbruker skal betjene prosessene uten opplæring.

Våre moduler

Lønn
Nå kan du kjøre lønn direkte fra skyen, hvor som helst, når som helst. Opprett nye ansatte, generer a-melding, send inn og hent tilbakemelding.
Regnskap
Effektiv bilagsføring i skyen, med egen bankmodul og klientoverbygg. Fakturamottaket kan tolke, kontere, tildele og bokføre - automatisk. Full oversikt over økonomien direkte fra startbildet.
Salg
I Uni Economy er opprettelse av tilbud, overføring av ordre og utsending av faktura designet for brukeren. Salg har aldri vært så enkelt.
Time
Få kontroll på timene. Før timer fra desktop, nettbrett eller mobil. Opprett stillingsmaler, legg inn personer, timearter og overfør timer direkte til lønn og ordre.

Integrasjonsmuligheter

Uni Economy er sømløst integrert mot en rekke systemer.

Uni Economy på mobil

Uni Economy på iOS og Android byr på funksjonaliteten du trenger når du skal utføre raske og viktige funksjoner på farten.

Verdens beste kundereise

Bli med på verdens beste kundereise sammen med våre sertifiserte byrå.

Vil du komme i gang med Uni Economy?

Skriv til oss via vårt kontaktskjema under eller ring oss på 56 59 91 00.