Nytt i systemet

En av fordelene med et webbasert økonomisystem er at systemet blir kontinuerlig oppdatert uten behov for manuell oppdatering av deg som bruker. Samtidig er det praktisk å få med seg hva som er nytt til enhver tid. På denne siden får du alltid siste nytt om hvilke nye funksjoner og utbedringer som skjer i Uni Economy.

Uni Economy – Versjon 135 – Release note

Det er lagt ut en ny versjon av Uni Economy med nye funksjoner og forbedringer. Dato for release er 02.03.2021.


Nye funksjoner/forbedringer


Regnskap

 • Årsavslutning (Ny funksjon)
  Årsavslutning for AS, ASA, NUF og stiftelse vil bli gjort tilgjengelig i UE i løpet av mars etter en kort periode med pilotkunder. Dersom dere er interessert i å være pilotkunde kan dere kontakte mariusa@unimicro.no
 • Periodisering
  Vedlegg vil nå følge med bilag som er periodisert over flere regnskapsår

  Rapporter

  • Ny rapport: Timeliste per avdeling
  • Rapport for feriepenger
   Rapport for feriepenger kan nå avgrenses etter periode og år for utbetaling, slik at det er mulig å hente ut korrekt grunnlag tilbake i tid selv om feriepenger er utbetalt.

  Salg

  • Massefakturering (ny funksjon)
   En faktura kan nå sendes til flere mottakere. I fakturabildet ligger det nå et valg på kundekortet med navn «Legg til flere». Her kan man fritt legge til flere kunder. Det er også nytt felt med navn «Vis massefakturarer» i visningsbildet for alle fakturaer. Her ligger status på kjørte massefaktureringsjobber.

   For mer info, se: https://help.unieconomy.no/massefakturering

  Øvrig

  • Revisortilgang gir nå lesetilgang til hele systemet
  • Banksaldo-widget
   Widget for banksaldo viser nå saldo på alle bankkontoer og antall poster til avstemming i bank. Dersom autobank er aktivert, men selskapet ikke har avtale om bankavstemmingsfiler, vil systemet nå hente saldo fra hovedbok.

  Vil du komme i gang med Uni Economy?

  Skriv til oss via vårt kontaktskjema under eller ring oss på 56 59 91 00.