Nytt i systemet

En av fordelene med et webbasert økonomisystem er at systemet blir kontinuerlig oppdatert uten behov for manuell oppdatering av deg som bruker. Samtidig er det praktisk å få med seg hva som er nytt til enhver tid. På denne siden får du alltid siste nytt om hvilke nye funksjoner og utbedringer som skjer i Uni Economy.

Uni Economy – Versjon 133 – Release note

Det er lagt ut en ny versjon av Uni Economy med nye funksjoner og forbedringer. Dato for release er 29.01.2021.


Nye funksjoner/forbedringer


Salg

  • Utsendelse av repeterende faktura
   Repeterende faktura vil nå bli sendt ut når faktura blirgenerert. Ved x antall klargjøringsdager vil faktura bli sendt ut x dager før fakturadato.

   Bankavstemming

   • Bankavstemmingsrapport ved avvikende matchingdatoer
    Dersom bankbevegelse fra en måned matches mot bokføringen annen måned vil bankavstemningsrapport tilbake i tid nå ta hensyn til eventuelle poster som ikke var matchet på tidspunktet rapporten hentes ut, men som ble matchet på senere tidspunkt.

   Utsendelse

   • Utsendelse av purring hvor kunder mangler utsendelsesinfo
    Når purringer sendes ut vil man få et varsel dersom kundermangler info for å kunne bruke valgt utsendelsesplan. Disse purringene kan da sendes i bunt til brukeren sin e-postadresse som PDF-fil.

   Lønn

   • Årsoppgave til inntektsmottaker uten rapporterte poster 
    Dersom ansatt utelukkende har lønnsposter som ikke skal innrapporteres til a-meldingen vil disse utelates fra utsendelse av årsoppgave til inntektsmottaker

   Vil du komme i gang med Uni Economy?

   Skriv til oss via vårt kontaktskjema under eller ring oss på 56 59 91 00.