Nytt i systemet

En av fordelene med et webbasert økonomisystem er at systemet blir kontinuerlig oppdatert uten behov for manuell oppdatering av deg som bruker. Samtidig er det praktisk å få med seg hva som er nytt til enhver tid. På denne siden får du alltid siste nytt om hvilke nye funksjoner og utbedringer som skjer i Uni Economy.

Ny versjon av Uni Economy - Versjon 114

Det er lagt ut ny versjon med diverse forbedringer.

Lønn:

 • Utleggstrekk
  -Systemet kan nå automatisk håndtere overføring til skattetrekkskonto for ansatte som har utleggstrekk skatt. Dette aktiveres i firmainnstillinger for lønn
 • Betaling av arbeidsgiveravgift og forskuddstrekk
  - Arbeidsgiveravgift og forskuddstrekk kan nå remitteres direkte fra A-meldingen i lønnsmodulen

Salg:

 • Administrasjon av utsendelsesplaner
  - Visningen av utsendelsesplaner endres, slik at kun planer med tilknyttede kunder samt plan som er standard for firma vises. Les mer

Timeregistrering:

 • Ny funksjon: Timerapport:
  - I timeregistreringsmodulen vil det nå komme timerapport, en ny funksjon som sammenstiller førte timer i format som kan eksporteres til Excel. Utvalget kan filtreres basert på relevante dimensjoner, samt om timer er fakturert og/eller overført til salgsmodulen.

Bank:

 • Overstyre autobank-bokføring når konto er sperret
  - Dersom hovedbokskonto har påkrevd dimensjon og/eller kontoen er sperret for føring vil systemet nå overstyre disse begrensningene og foreta bokføring ved bruk av autobank.

Vil du komme i gang med Uni Economy?

Skriv til oss via vårt kontaktskjema under eller ring oss på 56 59 91 00.