Nytt i systemet

En av fordelene med et webbasert økonomisystem er at systemet blir kontinuerlig oppdatert uten behov for manuell oppdatering av deg som bruker. Samtidig er det praktisk å få med seg hva som er nytt til enhver tid. På denne siden får du alltid siste nytt om hvilke nye funksjoner og utbedringer som skjer i Uni Economy.

Uni Economy – Versjon 175 – Release note

Det er lagt ut en ny versjon av Uni Economy med nye funksjoner og forbedringer. Dato for release er onsdag 7. september 2022


Nye funksjoner/forbedringer


Regnskap

MVA-melding

Vi har utvidet metodikken for føringer i innsendt termin, og gjort flere forbedringer på MVA-meldingen. Vi anbefaler å lese følgende artikkel for mer info.


Lønn

Ansattreskontro

Ansattreskontro er nå tilgjengelig i systemet. Det kan gjøres kobling mellom ansatt og reskontro, og utlegg kan utbetales via lønn. Vi anbefaler å lese denne gjennomgangen for mer info.


Salg

Prisavtaler

Funksjonen prisavtaler har fått nytt utseende. Vi har oppdatert hjelpeartikler for opprettelse og redigering av prisavtaler.


Bankavstemming

Differanse innbetalinger

Dersom det er en differanse på 10 kroner eller mindre mellom innbetaling og bokført beløp kan man nå bokføre differanse mot konto for øredifferanse og avstemme postene i en operasjon.


Vil du komme i gang med Uni Economy?

Skriv til oss via vårt kontaktskjema under eller ring oss på 56 59 91 00.