Nettbutikk + Regnskap

Kom raskt i gang med vår skalerbare salgsplattform og øk dine salgsinntekter ved å dra nytte av salg i flere kanaler.
Kom i gang i dag

Uni Nettbutikk

Vår netthandelsløsning er et meget fleksibelt system med mye funksjonalitet og integrasjoner mot tredjeparter. Kom raskt i gang med en mal, eller gå for en premium nettbutikk.

Premium nettbutikk

Uni nettbutikk er en netthandelsløsning stappfull av funksjoner som kan tilpasses deg og dine kundegrupper. Plattformen er bygd for videreutvikling og kan skreddersys etter deres behov. Vi samarbeider gjerne med eksterne grafiske byrå og andre kompetansemiljø, eller vi setter sammen et team fra Uni Micro Web som har lang fartstid innen netthandel. 

Les mer

Kom raskt i gang

Vår ferdige mal er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å komme raskt i gang til en lavere inngangspris, men fortsatt ha mulighet til å utvide butikken etter hvert som den vokser. Vi tilpasser malen etter deres farger og implementerer deres logo. Malen har rik funksjonalitet som standard, og er enkel å utvide etter hvert som deres bedrift vokser og behovene endres. 

Les mer

Sømløs integrasjon gjennom Atlantic eBridge

Koble regnskapet ditt og Uni nettbutikk sammen og få automatisk bokføring og fakturering.

Atlantic eBridge sender data i sanntid mellom Uni Economy og nettbutikken din uten at du behøver å gjøre noe. Atlantic eBridge vil bokføre faktura for deg når du har et salg i nettbutikken, og tilbyr innlasting av oppgjørsfiler. Når oppgjørsfiler er lastet inn gjør Atlantic eBridge hele jobben med bokføring av både salgsinntekter og gebyrer. 

Uni Economy + Atlantic eBridge + Uni Nettbutikk.
100 % skybasert. Enklere blir det ikke.

Er du interessert i å vite mer om nettbutikk?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.