Nettbutikk

Kom raskt i gang med vår skalerbare salgsplattform og øk dine salgsinntekter ved å dra nytte av salg i flere kanaler. Velg en mal eller gå for custom design.
Kom i gang i dag

Fleksibelt og integrert mot Uni Economy

Stadig flere privatpersoner ønsker å handle på nett fremfor i fysisk butikk, og mange bedrifter får spørsmål om hvorfor de ikke selger varene sine på nettet. I en hektisk hverdag har vi ofte ikke tid til å dra på butikken, og vi vil handle når det passer oss, hvor det passer oss - og gjerne til en pris som passer oss. Med nettbutikk integrert mot Uni Economy kan du tilby kundene dine alt dette. Vår netthandelsløsning er et meget fleksibelt system med mye funksjonalitet og integrasjoner. 

Velg en mal eller gå for skreddersøm

Du kan komme enkelt i gang ved å velge en mal, eller vi kan levere skreddersøm for bedrifter med unike behov. Ta kontakt med oss for å booke en samtale, slik at vi sammen kan gå gjennom dine behov og finne riktig alternativ for deg! Vårt meget kompetente team av digitale rådgivere, designere og utviklere er alltid motiverte for spennende prosjekter.

Nettside

I dag er som regel et nettsted det første stedet noen vurderer en bedrift. Derfor er det lurt å ha et pent og tillitvekkende "utstillingsvindu" på nett med god informasjon om din bedrifts tjenester, åpningstider og kontaktinformasjon. Våre nettbutikkmaler kan også benyttes som nettsidemaler, eller vi kan lage helt custom nettsider. Ta kontakt med oss for informasjon om pris.

Designmaler

Vår nettbutikk Ruud er en imponerende nettbutikk, hvor man kan kombinere høyt bildefokus med produktfokus. Denne malen har en horisontal produktmeny i header, god plass til bildebannere, produktliste og linkbilder. Det er enkelt å styre den besøkende til hvilken som helst underside i nettstedet ved hjelp av både linker på de store bannerbildene og linkbildene lengre ned på forsiden.
With er kanskje vår mest populære nettbutikk, og det kan vi godt skjønne, for dette er en nettbutikk med det visuelle i fokus. Netttbutikken kjennetenges av storslåtte bannerbilder, horisontal produktmeny, og mange flater å spille på når det kommer til lenker og nettsideinnhold. Dette er nettbutikken for de som ønsker høyt bildefokus!
Collet er en mal med moderne og minimalistisk utseende, som drar oppmerksomheten mot produktene og ikke rammeverket. Designet er elegant og stilrent. Denne malen egner seg godt til bedrifter som har høyt fokus på produkt og merkevare.
Vår nettbutikk Henie er godt tilpasset de som har en stor varekatalog og mange produktkategorier. Henie er en rolig nettbutikk uten store felter med farger. Dette gir et stilrent uttrykk. Henie er laget for de som ønsker å komme fort i gang, uten behov for mye innholds- og grafikkarbeid.

Netthandel med integrasjon mot Uni Economy

Vår netthandelsløsning er et meget fleksibelt system med mye funksjonalitet og integrasjoner. Vi kan levere skreddersøm for bedrifter med unike behov, men har også satt opp noen oversiktlige pakker, hvor du kan sammenligne hva du får for hvilken pris. Ta kontakt med oss for å booke en samtale, slik at vi sammen kan gå gjennom dine behov og finne riktig alternativ for deg!

Basis

For deg med enkle behov
kr. 349,-
pr. mnd.
En netthandelsløsning med den grunnleggende funksjonaliteten du trenger for en enkel nettbutikk. Vårt billigste alternativ for deg som vil komme raskt igang.
ANBEFALT

Premium

Fokus på salg i flere kanaler
kr. 990,-
pr. mnd.
Pakken for deg som ønsker en netthandelsløsning med litt mer funksjonalitet og integrasjoner mot flere salgskanaler.

Enterprise

Mer funksjonalitet og integrasjoner
kr. 2490,-
pr. mnd.
For deg som vil ha full pakke av funksjonalitet og integrasjoner. Vår mest kraftfulle pakke av netthandelsløsning, med det du trenger for en større nettbutikk.

Creative

Skreddersøm
?
pr. mnd.
Løsningen for deg som finner all funksjonalitet du vil ha i en av våre pakker, men ønsker skreddersøm i design. Med Creative kan du plukke og mixe blant all vår funksjonalitet og integrasjoner for å få eksakt det du trenger. Vi kan også utvikle spesielle funksjoner for ditt behov.
Alle priser er oppgitt eks. MVA og gjelder per 01.08.2020.

Sammenlign våre pakker

ANBEFALT
Basis Premium Enterprise
Design
Maldesign - du velger en av våre maler, og vi tilpasser den med din logo og fargepalett
Web-funksjonalitet
Mobiltilpasset design
Søkemotoroptimalisert
Brukervennlig
Hosting, inkl overvåking og backup
Google Analytics integrasjon via Google Tag Manager
Teknisk support via online supportsenter og tlf
Blogg/artikkelseksjon
Påmelding til nyhetsbrev
Nyhetsbrevmodul (inkl. tilpasset nyhetsbrevmal med din logo)
Netthandelsfunksjonalitet
Ordrebehandling og integrasjon til Uni Economy
Produktvisning og relaterte produkter
Variansvarer
"Min side" for kundene dine med ønskeliste og ordrehistorikk
Utsjekk med faktura som betalingsalternativ og mulighet for fast fraktkostnad pr ordre
Fraktberegning i flere trinn ift vekt/postnummer
Filternavigasjon
Rabattkoder
Oppsett for B2B handel
Integrasjon mot Bring/Posten (forutsetter kundeforhold i MyBring)
Google Shopping
Facebook Product Feed/Instagram shopping
Chat-integrasjon
Prisjakt
Kelkoo
EDI/pakkelapper
Produktanmeldelse
Antall ordre pr år Inntill 1000 Inntill 2000 Inntill 4000
Hvis du har mer enn 4000 ordre pr år har vi storkunde alternativer, ta kontakt for en uforpliktende prat!
Oppsett og konfigurasjon
Engangskostnad ved oppstart, for oppsett av nettbutikken og konfigurasjon av alle tilhørende moduler og integrasjoner 9990,- 19 990,- 29 990,-
Betalingsløsninger hos tredjepartsleverandører
Dette er kostnader som kommer i tillegg til prisene nevnt over, og de fleste av disse betales direkte til tredjepartsleverandøren. Det er mulig å forhandle frem egne priser hos disse.
Klarna Checkout, etablering 2490,- (engangskostnad) + transaksjonspris 2,79 %
+ 3,50 kr
2,79 %
+ 3,50 kr
2,79 %
+ 3,50 kr
SwedbankPay, etablering 2490,- (engangskostnad) + kr 195,- pr mnd + transaksjonspris 1,5-2,25%
+ 1,50 kr
1,5-2,25%
+ 1,50 kr
1,5-2,25%
+ 1,50 kr
PayPal, etablering 2490,- (engangskostnad) + kr 149,- pr mnd + transaksjonspris Priser varierer, men max 3,4% + fast gebyr pr salg (Les mer her)

Funksjonalitet og integrasjoner

Her finner du en oversikt over funksjonalitet og integrasjoner vi tilbyr. Klikk på boksene for å lese utdypende info om hver enkelt.

Er du interessert i å vite mer om nettbutikk?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.