Innovasjon og vekst med Uni Economy

Uni Economy er ikke bare et økonomisystem, men også en plattform for utvidelser og samarbeid. Vi jobber tett med både byråer, produkt- og integrasjonspartnere for å sammen skape økt verdi for våre felles kunder!
1

Hva får jeg som integrasjonspartner?

Blir du integrasjonspartner med Uni Micro blir din integrasjon og bedrift synlig for tusenvis av brukere i vår markedsplass og på vår hjemmeside. Din integrasjon vil dermed bli tydelig eksponert for potensielle brukere. I tillegg får du en sterk organisasjon og merkevare i ryggen. Uni Micro har over 30 års kompetanse på økonomisystemer og visjonære fremtidsplaner.

2

Hvordan blir jeg integrasjonspartner?

Uni Economy sitt API er Rest-basert, og vi ønsker å være svært åpne og tilgjengelige, slik at det er enkelt å integrere mot Uni Economy. Vårt åpne API gjør Uni Economy tilgjengelig for utvidelser, spesialtilpasning og integrasjon til dine favorittsystemer. Det er med andre ord svært enkelt å bli integrasjonspartner. Vi vil derfor oppfordre deg til å sende inn informasjon om din integrasjon i skjemaet nederst på siden og du vil høre fra oss.

Samarbeid om å skape de beste kundeopplevelsene

Uni Micro ønsker å bygge et nettverk av produkt- og integrasjonspartnere som kan bidra til at brukerne av Uni Economy opplever enda større verdi av systemet. Vi tror at å samarbeide på tvers av løsninger og systemer vil være et konkurransefortrinn i tiden fremover, og vi har blant annet derfor utviklet et helt åpent og restbasert API. Vi er åpne, tilgjengelige og håper å utvikle et bredt spekter av lønnsomme forretningsmodeller for våre partnere. Vår suksess avhenger av partnernes suksess. 

Bli synlig for tusenvis av brukere

Markedsplass i systemet vil til enhver tid vise tusenvis av kunder og brukere hvilke produkter og integrasjoner som er tilgjengelig. Kunden vil selv administrere dette og bestille derfra, noe som betyr for partnere at deres løsninger i Markedsplass raskt vil bli eksponert for potensielle brukere.

Sterk organisasjon og merkevare

Som partner av Uni Micro har du en sterk organisasjon og merkevare i ryggen. Med 30 års kompetanse på økonomisystemer og visjonære fremtidsplaner er Uni Micro en langsiktig, lønnsom og trygg partner.

Uni Economy API

Uni Economy sitt API er Rest-basert, og vi ønsker å være svært åpne og tilgjengelige, slik at det er enkelt å integrere mot Uni Economy. Vårt åpne API gjør Uni Economy tilgjengelig for utvidelser, spesialtilpasning og integrasjon til dine favorittsystemer.

Integrasjonsmuligheter

Uni Economy er sømløst integrert mot en rekke systemer.

Interessert i integrasjon med Uni Economy?

Kontakt oss og få tilgang til vårt utviklermiljø.