Bransjetilpassede løsninger

Er du interessert i å vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å lage egne løsninger som imøtekommer din bedrifts spesielle behov?
Besøk SoftRig

Innovasjon og vekst med Uni Micro

Uni Micro ønsker å bygge et nettverk av produkt- og integrasjonspartnere som kan bidra til at felles kunder opplever enda større verdi av systemet. Vi tror at å samarbeide på tvers av løsninger og systemer vil være et konkurransefortrinn i tiden fremover.

Samarbeid om å skape de beste kundeopplevelsene

SoftRig er Uni Micro’s utviklings- og distribusjonsplattform. Enten du vil integrere med forhåndsbygde moduler eller integrere ditt produkt med markedsledende regnskapsløsninger, vil du finne løsninger med SoftRig. Plattformen gir teknologi og programvareorganisasjoner mulighet til å bringe innovasjoner raskt til markedet. Raskt. Fleksibelt. Kostnadseffektivt.

Multi-system integrasjoner

Integrer med SoftRig og distribuer produktet til et økosystem med flere plattformer med egne markedsplasser. SoftRig muliggjør bred eksponering for målgruppene dine. Integrering med SoftRig betyr at produktet ditt ikke bare er kompatibelt med SoftRig, men også alle SoftRig-baserte løsninger. Du trenger bare å integrere med SoftRig – sluttkunder kan så aktivere produktet fra sin tjeneste. Eksempler på tjenester du kan integrere mot via SoftRig: Uni Economy og SR-Bank Regnskap

Integrasjonsplattform for SMB markedet

Atlantic eBridge er en skalerbar integrasjonsplattform som er bygget på en serverless implementasjon med micro prosesser som gjør sin arbeidsprosess uavhengig av alt annet. Tjenestens tilgjengelige ressurser skalerer automatisk etter behov uten noen form for nedetid.
For integrasjonen betyr dette at vi raskt kan bygge på med flere systemer, nettopp fordi kjernefunksjonaliteten er den samme. Integrasjonen sørger også for at all data flyter fritt mellom alle tilkoblede system, og sørger for å dele data i sanntid. Atlantic eBridge skyløsning kjører på de mest moderne teknologiene man kan bruke i dag og ivaretar helheten i forretningsprosessene til handelsbedrifter med behov for data i sanntid i ulike kanaler.

Verdens beste kundereise

Bli med på verdens beste kundereise sammen med Uni Micro.

Vil du komme i gang med Uni Economy?

Skriv til oss via vårt kontaktskjema under eller ring oss på 56 59 91 00.