Små- og mellomstore bedrifter

Spar tid med automatiske funksjoner, jobb smart og jobb der du er med en nettbasert og mobilvennlig løsning i Uni Economy.

Hvorfor bruke regnskapsfører?

Det er mange utfordringer for voksende virksomheter og det er mange grunner for å støtte seg til en regnskapsfører uansett i hvilket stadium i vekstfasen du er. Regnskapsførere kan fra starten av bistå med regnskap, lønn, årsoppgjør, rapporteringer og ikke minst  økonomisk rådgivning. Bruk fordelen av regnskapsførerens økonomiske fagkunnskap og råd helt fra starten av. Det kan spare deg for tid og penger sammenlignet med å samarbeide med regnskapsfører senere.

Som bedriftseier ønsker man å spare penger og da er det lett å tenke at du ikke har råd til en regnskapsfører. Får du en regnskapsfører til å ta seg av tidkrevende oppgaver som krever dyp fagkunnskap er det ganske sannsynlig at det vil koste mindre i timen enn din egen tid. Du vil ikke bare frigi ekstra tid til å generere ekstra inntekter, men du vil også ha trygghet om at en ekspert tar seg av regnskapet for din virksomhet. Det betyr ikke at du alltid trenger å støtte deg til en regnskapsfører på heltid. Noen ganger vil bare et par timer være nok. Regnskapsfører kan holde styr på regnskapet, mens du kan ha fokus på videreutvikling av egen bedrift.

Hos oss må man bli kunde gjennom et regnskapsbyrå, det er slik vi har valgt å kvalitetssikre regnskapsjobben. Det betyr ikke at byrået nødvendigvis skal gjøre jobben, men du oppnår bedre betingelser, en tryggere økonomistyring og en viktig sparringspartner. Kontakt oss gjerne for å diskutere dette, så finner vi sammen den riktige reisen inn i fremtiden!

Våre sertifiserte regnskapskontor kan hjelpe deg og din virksomhet med regnskap og økonomiske tjenester slik at du kan fokusere på de viktige tingene.

Hvorfor bli kunde?

Ta en titt på filmen under for å få et nærmere innblikk i hvorfor Uni Economy bør bli ditt neste økonomisystem.

Verdens beste kundereise

Bli med på verdens beste kundereise sammen med våre sertifiserte byrå.

Vil du komme i gang med Uni Economy?

Skriv til oss via vårt kontaktskjema under eller ring oss på 56 59 91 00.