Uni Economy

Økonomisystemet som er designet for å gjøre dine forretningsprosesser enklere og effektivisere din bedrift sine oppgaver.
Logg på Uni Economy

Sømløst samarbeid

På alle nivå i systemet kan du ha dialog via chat eller meldinger med dine medarbeidere eller kunder.

Brukervennlig

Bruk mobilen til å samle data. Kjøpsfaktura kan tas bilde av og lastes opp i fakturamottak og godkjennes via mobil.

Automatiserte prosesser

Systemet åpner for automatisering av rutiner - fra fakturamottak og OCR-tolking til automatisk oppretting av kunde, leverandør og ansatt.

Våre moduler

Lønn

Nå kan du kjøre lønn direkte fra skyen, hvor som helst, når som helst. Opprett nye ansatte, generer a-melding, send inn og hent tilbakemelding.
Les mer

Regnskap

Effektiv bilagsføring i skyen, med egen bankmodul og klientoverbygg. Fakturamottaket kan tolke, kontere, tildele og bokføre - automatisk. Full oversikt over økonomien direkte fra startbildet.
Les mer

Salg

I Uni Economy er opprettelse av tilbud, overføring av ordre og utsending av faktura designet for brukeren. Salg har aldri vært så enkelt.
Les mer

Time

Få kontroll på timene. Før timer fra desktop, nettbrett eller mobil. Opprett stillingsmaler, legg inn personer, timearter og overfør timer direkte til lønn og ordre.
Les mer

Uni Economy på mobil

Uni Economy på iOS og Android byr på funksjonaliteten du trenger når du skal utføre raske og viktige funksjoner på farten.

Tilleggsmoduler

TravelText

TravelText er et system for håndtering av reiseregninger, kjørebok og utlegg. Systemet automatiserer 80% av de manuelle oppgavene ved føring og administrasjon av reiseregninger.
Les mer

Nettbutikk + Regnskap

Kom raskt i gang med vår skalerbare salgsplattform og øk dine salgsinntekter ved å dra nytte av salg i flere kanaler.
Les mer
Kvalitet
Innovasjon
Åpenhet
Respekt
Pålitelighet

Stadig flere regnskapsbyrå velger Uni Economy

Bli med på verdens beste kundereise med våre sertifiserte regnskapsbyrå.

Byråcase

Nysgjerrig på hva våre regnskapsbyrå tenker om Uni Economy?

Dette er morgendagens regnskapssystem
Fakturabunker og poser med kvitteringer er snart historie og erstattes med skybaserte og papirløse systemer som forenkler hverdagen for både regnskapsførerne og kundene.
Har over 20 ansatte: – Skulle først bare skape min egen arbeidsplass
For snart ti år siden sa Roar Reitan opp jobben som revisor for å starte som selvstendig regnskapsfører for bedrifter i Trondheimsområdet. I dag omsetter bedriften for 20 millioner kroner og er i sterk vekst.
Det er fleksibiliteten som er fordelen
Du som jobber i eller driver et regnskapsbyrå - hvorfor låse dere til ett økonomisystem? Leverandørene har gått fra kjøpsmodell til leiemodell, og dermed lagt til rette for at du kan tilby flere tjenester til flere kunder. Online-løsninger gir kundene dine en helt annen tilgang til regnskapet sitt enn før, og de kan gjøre store deler av jobben selv. Det gir en vinn-vinn-situasjon for deg som driver regnskapsbyrå.

Våre samarbeidspartnere