Start med Uni Economy i dag!

Få både system og regnskapsfører i en og samme pakke. Spar tid med automatiske funksjoner, jobb smart og jobb der du er med en nettbasert og mobilvennlig løsning i Uni Economy.

Hvorfor bli byråkunde?

Den store fordelen med et nettbasert økonomisystem er at en har dette tilgjengelig døgnet rundt og på alle enheter. Det er enkelt å legge inn ordrer, registrere timer og få registrert kjøp og kvitteringer. Dette er basisoppgaver som alle kan og bør utføre fra feks vår app på mobil når en er ute på en jobb eller kommer ut fra en butikk og skal kostnadsføre kjøpet. I tillegg til at systemet er enkelt og tilrettelagt for rask registrering på en lettfattelig måte, foregår det mye logikk i bakkant; f. eks. OCR-tolk av kvitteringer, forslag på kontering og forhåndsdefinert oppsett av varer med tilhørende kontoer og momskoder. Når alt dette er satt opp vil du og systemet spille på lag og du kan være trygg på at dine registreringer er i henhold til lovgivning og bestepraksis.

Men er det egentlig så enkelt? Hva om du har satt opp feil momskoder? Bruker du riktig utgiftskonto fra kontoplanen på kjøp? Havner kjøpet i riktig kontogruppe? Betaler du lønn til ansatte? Blir alt rapportert riktig til a-meldingen? Driver du et ENK og mister nattesøvnen før skattemeldingen?

Vi vil påstå at mye kan du gjøre selv med vårt intuitive og moderne system, men i bunn ligger det mange regler, problemstillinger og utfordringer du vil møte som krever tid å sette seg inn i. Tid du kanskje ville og burde brukt på dine primæroppgaver for økt inntjening.

Heldigvis har vi ryggen din dekket her også. Ved å bruke et av våre mange sertifiserte og kunnskapsrike regnskapsbyrå - som har førstehåndskunnskap om systemet, lover, regler, oppsett - og samtidig kan fungere som bedriftsrådgiver for deg, tilbyr vi utelukkende Uni Economy sammen med regnskapsbyrå for komplett pakke av system og økonomisk rådgivning.

Slik vil du alltid føle deg trygg og samtidig kunne sove godt og fokusere på det du ønsker å bruke tiden din på.

Få et uforpliktende tilbud

Våre sertifiserte byrå er klar for å gi deg og din bedrift et uforpliktende tilbud. Finn ditt nærmeste regnskapsbyrå via lenken under.